Bitcoin Cash-prisen krydser $ 500, hvad er det næste for BCH?

Bitcoin Cash-prisen forventes at stige over $ 550-niveauet.

Lukker support ligger på $ 500 niveau

BCH står over for modstand, når den lukker over $ 525-niveauet.

Bitcoin Cash ( BCH ) -prisen synes at have fundet et stærkt supportniveau for at starte en bullish tendens. I dag brød prisen over $ 500-niveauet i dag og klatrede til $ 510-niveauet, hvor den i øjeblikket hviler.

Den bredere følelse af kryptokurrencymarkedet er fortsat bullish, men nogle få aktiver har set deres priser iagttage en smule retracement fra dagens åbningskurs.

Bitcoin Cash startede året med lidt eller intet momentum på begge sider, da prisen konsolideres på $ 350 niveau. Prisen fortsatte med at svinge omkring mærket i et par dage indtil den 3. januar, da Bitcoin Cash-prisen brød over $ 375-mærket.

Køberne indledte en tyrrally, der bar prisen fra $ 350-mærket til $ 425-prisniveau. BCH observerede en korrektion på det niveau, der fik prisen til at falde tilbage til $ 400-niveauet. Prisen indledte endnu en tyrrally den 5. januar, omend med en lavere gradient.

Den anden tyrrally gjorde det muligt for BCH at forlade $ 400-niveauet og klatre over $ 450-niveauet. Imidlertid kunne prisen ikke lukkes over $ 450-mærket og trækkes tilbage til supportniveau på $ 425. Prisen handlede tæt på varemærket indtil i dag, hvor BCH- markederne endelig observerede et stærkt bullish momentum igen.

BCH steg fra $ 425-niveauet til over $ 500-niveauet med stærkt bullish momentum. Prisen er steget over $ 520-mærket og handles til $ 523,44 ved pressetid.

Tekniske indikatorer og hvad man kan forvente af Bitcoin Cash-prisen

På tværs af de tekniske indikatorer viser MACD en bullish tilbageførsel, da 12-dages EMA stiger over 26-dages EMA. Med de stigende størrelser af de grønne lys vil indikatoren kun fortsætte med at blive mere bullish. Indikatoren viser i øjeblikket et bullish momentum på markederne.

RSI har været støt stigende og er steget over 70,00-niveauet. Dette antyder, at der er lav plads til øjeblikkelig bevægelse opad. Hvis BCH fortsætter med at stige i dette tempo, kan Bitcoin Cash-prisen muligvis observere en anden korrektion.

Samlet set udsteder 18 af de 28 store tekniske indikatorer et købsignal, mens kun tre indikatorer udsender et salgssignal. I mellemtiden forbliver syv indikatorer neutrale og viser ingen støtte til begge sider.

Bollinger-bands udvides i øjeblikket, hvilket tyder på en stigning i Bitcoin Cash-prisvolatilitet på kort sigt.

Forhandlere bør forvente, at Bitcoin Cash-prisen etablerer support på det psykologiske niveau på $ 500. BCH bør forventes at fortsætte med at stige, men med et langsommere og mere bæredygtigt tempo. BCH kan stige over $ 525-niveauet tidligt i morgen.