Taloudellisen koulutuksen säätiö julkistaa kaksi suurta lahjaa Bitcoin.comin perustajalta Roger Veriltä

19. tammikuuta 2020, St Kitts & Nevis & Atlanta – Säätiö taloudelliselle koulutukselle ( FEE.org ) ilmoitti tänään, että Bitcoin.comin perustaja ja varhainen kryptovaluutta- sijoittaja Roger Ver on tehnyt kaksi lahjaa yhteensä 2 000 000 dollaria Bitcoin Trader tukemaan FEE: n työtä edistämällä yksilön vapautta ja kouluttamalla opiskelijoita ympäri maailmaa vapaan yhteiskunnan moraalisista ja taloudellisista perusteista.

Ensimmäinen miljoonan dollarin lahja tukee FEE: n juhlatilaisuuksia vuonna 2021 – FEE: n 75-vuotisjuhlavuotta – sekä muita opiskelijaohjelmia, mukaan lukien verkkokoulutussisältö ja kirjat.

Toinen miljoonan dollarin lahja on lahjoitusmuoto, joka on jatkuva tukilähde FEE: n koulutustoiminnalle

Ver, joka lahjoitti aiemmin 1 000 000 dollaria Bitcoinissa FEE: lle vuonna 2013, sanoi olevansa velkaa älylliselle velalle FEE: lle ja tekee tämän uuden lahjoituksen aikana, jonka hän uskoo FEE: n työtä tarvitsevan enemmän kuin koskaan.

“Olin FEE: n pitkäaikaisen lehden” The Freeman “tilaaja lukiollani, ja olen paljon menestyksestäni Bitcoinissa velkaa sen, mitä opin lukemaan moraalisesta kiireellisyydestä saada valtiosta erillinen rahajärjestelmä pakottaa,”

sanoi Roger Ver . Hän jatkoi:

“Etsin tänään maailmaa ja näin globaalit lukkiutumiset, inflaation, hyökkäykset yksilönvapauteen ja ajattelin:” Ketkä ovat vapauden tärkeimmät äänet tänään? ” FEE on luetteloni kärjessä. Haluan auttaa FEE: tä vaikuttamaan miljoonien nuorten elämään samalla tavalla kuin minulla. “

MAKSU – kaikki rauhallinen

Vuonna 1946 perustettu FEE on Yhdysvaltojen vanhin libertaristinen ajatushautomo. FEE juhlii virstanpylväänsä 75. vuosipäivää tapahtumilla koko vuoden 2021, mukaan lukien FEEcon (Atlantassa 17. – 19. Kesäkuuta) ja FEE 75. vuosipäivän gaala 19. kesäkuuta. Joka vuosi FEE tavoittaa satojen miljoonien online-yleisön ja lähes 20 000 opiskelijaa luokkaohjelmien kautta sekä Yhdysvaltojen että Latinalaisen Amerikan korkeakouluissa ja lukioissa.

“Roger veloitti verkkokasvumme vuonna 2013, kun hän antoi ennennäkemättömän miljoonan dollarin Bitcoinissa FEE: lle”