Tutkimus paljastaa, miten salauksen käyttäjät käsittelevät

Tutkimus paljastaa, miten salauksen käyttäjät käsittelevät tietoturvaa Ledger-vuotojen jälkeen

Salaussuojaus on heikkoa kaikkialla, ja yhdellä lompakon tarjoajalla on tuote, joka voi auttaa muuttamaan sitä.
Oman pankin oleminen on vaikeaa

Äskettäin päättynyt kysely, jonka suoritti maailman ”kylmin” salauslompakko NGRAVE, poimi mielenkiintoista tietoa siitä, miten salauksen käyttäjät käsittelevät varojaan, salasanojaan, Bitcoin Revolution lompakkojaan ja varojaan.

Ruben Merren perustama, joka esiintyi Cryptonites-haastattelussa (CryptoSlate on edutainment-tuotemerkin mediapartneri) aiemmin tänä vuonna, sanoi tuolloin tuotteestaan:

“Se on täysin immuuni kaikenlaisille verkkohyökkääjille, koska kukaan ei voi hyökätä sitä vastaan. Hyökkäyslinjaa ei ole mahdollista. “

Vaikka salausturva on ollut pitkään huolestunut kannattajien keskuudessa, monet avaruudessa eivät pysty toteuttamaan riittäviä toimia omaisuudensa turvaamiseksi. Motto on “Ole oma pankkisi”, mutta kyberturvallisuus on vaikea tehtävä, ja useimmat käyttäjät eivät ole riittävän taitavia siinä.

Tällaiset huolenaiheet vahvistettiin NGRAVE: n äskettäisessä tutkimuksessa. Se osoitti, että äskettäisellä Ledger-tietovuodolla, jolla hakkereilla oli pääsy miljoonien käyttäjien kaupallisiin ja henkilötietoihin, oli “selkeä ja merkittävä” kielteinen vaikutus tyytyväisyyteen markkinoiden tietoturva-asetuksista.

Vaihtotietojen tallentaminen oli myös surkeaa. Yksi kolmesta vastaajasta varastoi yli 40% koko salausomistuksestaan ​​yhteen pörssiin. Tämä tarkoitti sitä, että jos vaihto lopetettaisiin, huijaus poistettaisiin tai lopetettaisiin nostot, henkilön pääoma joko juuttuisi tai menetettäisi ikuisesti.

Lisäksi 44% vastaajista teki “valkoisen listan” tai luottamuksen peruuttamisosoitteita, kun taas 27,5% piti varmuuskopiota verkossa ja 17% ei pitänyt jatkuvasti varmuuskopiota.

Lisäksi 25% kaikista vastaajista (yksi neljästä ihmisestä), joilla on salausta vaihdossa, ei tehnyt varmuuskopiota 2FA-palautuskoodistaan. Jälkimmäinen on sähköinen todennusmenetelmä, jossa käyttäjä saa pääsyn verkkosivustoon / sovellukseen vasta todennettuaan itsensä kahdesti.

Lompakot, ikä ja väestötiedot

Lompakon puolelle tulleista 2: sta 3: sta vastaajista ilmoitti saavansa varoja paperilla, 4,3%: lla ei ollut varmuuskopiota lainkaan ja 7,4%: lla oli online-varmuuskopio siemenlausekkeestaan.

Tämä on kuitenkin kriittinen turvallisuusongelma. NGRAVE: n mukaan useimmilla laitteiden lompakon varmuuskopioilla ei nykyään ole lisätty suojaustasoja ja ne ovat siten haavoittuvia, mikä tarkoittaa, että jos joku löytää käyttäjien paperisen varmuuskopion he tietäisivät myös yksityisen avaimensa (ja saisivat sen seurauksena pääsyn varoihinsa).

Väestörakenteen osalta tutkimuksessa todettiin, että 50% kaikista käyttäjistä oli yli 35-vuotiaita ja 20% yli 45-vuotiaita. Suurin osa käyttäjistä keskittyi seuraaviin ikäryhmiin: 25-35-vuotiaat ja 35-vuotiaat ja edellä.

Sukupuolten välinen suhde on voimakkaasti vinossa miesten eduksi, jotka muodostavat 90% salausmarkkinoista ja vain 10% naisista.